Szélvédő javítás Budaörs Sport u. 3.

Azonnali, garanciális, olcsó szélvédő javítás Budaörs Sport u. 3. Telefonszám: 06 30 602-6000 és 06 70 602-6000

Mikor kell cserélni a szélvédőt?

A szélvédő cseréjét nemcsak akkor kell megfontolni, ha a szélvédő teljesen megsérült - például ha valami ráesett, vagy kő jelent meg az autó szélvédőjén -, hanem akkor is, ha „csak” egy kis repedés volt a felületen elérhető.
Mivel a repedések a szélvédő mechanikai stabilizációs funkcióját is rontják, a repedt szélvédővel ellátott autó ütközés esetén nem tudja annyira hatékonyan megvédeni az utasokat.

Az autó a forgalmi vizsgán sem megy át, a rendőrség már most is nagyon figyel a sérült szélvédővel közlekedő autókra. Ha a sérülés a sofőr előtt van, büntetést is kaphatunk, mivel a repedés befolyásolja az akadálytalan kilátást, és ezért veszélyes.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, hogy válaszolhassunk kérdéseire és időpontot egyeztessünk a szükséges munka elvégzéséhez.

Szélvédős Feri: +36 70 602 6000

Meddig javítható a szélvédő repedése?

Sajnos a repedt szélvédőt nem lehet megjavítani! Vannak javítóműhelyek, amelyek megpróbálkoznak, de a tapasztalatok szerint a repedés valószínűleg a javítás után is fennmarad. Ezért a szélvédő cseréje ezen a ponton nem kerülhető meg. Ne fizesse feleslegesen a javítást!

Mennyi a szélvédő ragasztó száradási ideje?

A ragasztó száradási ideje a hőmérséklettől és a páratartalomtól függ, optimális esetben 15-20 perc. Minden javítás és minden csere után ellenőrizzük a tapadást, hogy biztonságosan tovább tudjon haladni.

Szélvédő repedés javítható?

A repedt szélvédő veszélyes, és a repedt szélvédő nem javítható biztonságosan és tartósan! A szélvédő repedésének állapota azonnal nyilvánvaló a szakember számára. Vegye fel velünk a kapcsolatot a biztonságos megoldásokért.

Kavicsfelverődés biztosítás

A gépjárművekre kötött CASCO biztosítási kötvények közül az üvegtörés-biztosítás fedezi a jármű szélvédőjének javításának költségeit, vagy ha csak a problémát pótolja, a szélvédő cseréjét. A biztosítás megvásárlása előtt feltétlenül olvassa el a feltételeket. Van olyan konstrukció, amelyben a jégeső elemi kár, a kavicsfelverődés pedig üvegkár, amelyet a biztosító fizet.

A szélvédő felrobban

A szélvédő robbanása általában ütközés vagy mechanikai igénybevétel miatt következik be. A mai szélvédők biztonsági üvegből készülnek, amely nem darabokra törik, hanem pókhálókkal védi az utasokat a sérülésektől.

Gyári vagy utólagos szélvédő

Az utólagos és a gyári szélvédők cseréje más és más. Hangsúlyozzuk, hogy a CASCO-nál a csere csak gyári üvegért ingyenes, nem kell önrészt fizetni. Nagyon figyeljen a szélvédő minőségére, mivel a biztonság akár életeket is megmenthet!

Törött szélvédő sérülés

A rendőr elveheti a forgalmit, ha igazoltat egy sérült szélvédővel ellátott autót. A sérülés mértéke azonban nem mindegy. Ebben az esetben a rendőr ezt is figyelembe veszi. A szélvédő repedésének típusa fontos, mivel a kő által okozott kár számos formát ölthet. Ha a vezető oldalán kisebb sérülések történnek, amelyek már vezetési zavarokat okozhatnak, ez a büntetés oka lehet. Ha valaki szarvassal találkozik, és szélvédője összetörik, akkor az autót nem lehet vontatni, csak úgy szállítani, ha pótkocsira emelik.
Használhatja mobil szélvédő javítási vagy -csere szolgáltatásunkat is, hogy akár otthonában is megjavítsuk a sérült szélvédőt.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 23
Heti: 277
Havi: 277
Össz.: 74 833

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás kérdések
Szélvédő javítás Budaörs Sport u. 3. - © 2008 - 2021 - szelvedojavitasbudaors.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »